Ett konstaterande...

gör jag inget åt min situation snart så blir jag nog sjuk. Det är inte inte bra att gå omkring å må så här... det vet jag. Och jag vet även att det bara är jag som kan förändra de... göra ngt åt saken. Ingen annan som fixar de åt mej... fast jag behöver lite stöd o stöttning på vägen. Vet att jag har vänner som finns där för mej... ialla väder i vått o torrt. Både i motgång o framgång :-) Sen håller ju alltid mina barn på mej... dom e rädda om sin morsa <3 Ett nu jä*lar anamma o tur o flyt.... önskar jag mej. Sparka mej själv i baken. Hitta styrkan igen... få lite självkänsla... lita på att jag duger.... att jag inte är sämre än ngn annan. Allt sånt jag tappat de senaste åren... behöver jag hitta igen. Tror jag blev peppad under utbildningen... mycket sant... kom fram. Saker jag egentligen vet ... men som pga olika händelser... har försvunnit. Puts väck borta.... nääää... de ligger bara djupt förvarat... kom jag fram till. :-) Såååå jag sparkar mej själv för fullt... tjooooo... nu tar jag tag i de... Gör ett ärligt försök.

Försöker ...

så gott jag kan att hålla skenet uppe. Ler o skrattar... Men inombords finns det inte mycket att glädjas åt.. Min fam så klart... och nära fina vänner. ni gör mej ju glad, för jag känner kärlek till er och från er. Men fö ! Nån sa... du kke är på väg in i väggen :-/ Jag vet inte hur man är om man är på väg ditåt.. vet inte hur man känner. Jag hoppas ff att det ska bli bättre... ngr stakar i fönstren o ngn stjärna kke värmer mitt inre lite. Fixar det nu innan jobbet så är det ljus i mitt hus i kväll.

Host o snörvel...rivjärn i halsen.

Borde väl inte vara förvånad.... så mycket bacillusker som far runt i butiker osv. Kände ju mej rätt så ok tidigt i lördags morse då vi åkte t Ullared. Men herreguuuuu va m folk, det hostades o nös lite varstans. Det gick knappt att ta sej fram för det var blockerat av kundvagnar o folk som inte kunde tänkas sej gå åt sidan för att släppa förbi andra. Ego tänket är stort ! Tänk va bra det kan gå om man hjälps åt, ta de med ett leende...ist för med sur min höja rösten. Jag går här typ. Nåja det finns alla de sorter...som vanligt. Många är hur trevliga som helst. :-) Inte en chans få kolla det jag hade tänkt dock... men barnens julklappar är inköpta :-D Inte alla då, men iaf. Jag hade en underbar hjälpreda som körde kundvagnen med van o hänsynsfull hand. Mitt stora barnbarn, hon är värd en eloge. 10 år o inget gnäll, bara en trött tös då de var dax åka hem. <3 På resan hem så kände jag att jag var på väg att bli sämre. Typiskt, men inget att göra åt... försöker kurera mej med ingefära o citronhopkok. Skippar vitlöken, måste jobba :-D Vet att folk tycker att man ska stanna hemma då man e förkyld. Jag har inte råd, och sen hostas de ju på jobbet iaf... så bacillerna finns ju redan där. Så det är inte så att jag går omkr o smittar med glädje lr vad man ska säga. Ska man undvika smitta så får man antagligen isolera både brukare o personal... var för sej, på ngt sätt lr ha full skyddsutrustning... som liknande vid RA smitta ! Huannemej... Annars så forts livet rulla på. Besvikelser över folk lär aldrig försvinna. Önskar ibl jag hade en rustning så jag var skyddad... men nu är ju inte det möjligt. Hårdhudad o okänslig kommer jag aldrig bli. Känslosam som få... ibl blir de jobbigt. Grät på jobbet förra veckan bara för att ngr i personalen ska lämna oss. Just dessa som jag fått ett band till, känner mej väl t mods med. Dom försvinner ju inte ur mitt liv... som tur är :-) Men alla behöver vi goa arbetskamrater... nu ser det ut som att det löser sej m den saken. Iaf tillfälligt. Så mycket förändringar hela tiden så man kan aldrig va säker på ngt.. känna sej lugn o trygg typ. Vi får väl se vad framtiden bär med sej. Och så gör jag så gott jag kan... mer kan jag inte göra. Lever ff på hoppet... kan inte annat... för ge upp... det finns inte. Nån gång ska lyckan le även mot mej... få lite flyt.... både då det kommer t kärlek o livet för övrigt. :-)
Under tiden så fixar jag o donar här hemma. Försöker göra det lite fint...rent om inte annat :-D Tagit ngr kort med en kamera jag fått av en go vän... Men jag vet i katten hur jag får över bilderna t datorn... det ger mej gråa hår ..