I dag har det sjunkit in...

och jag kan väl inte kalla det för ordets rätta bemärkelse mer uppläxning o anklagan, trycka ner. Vill bara ut... bort fr såna här saker. Begriper mej verkligen inte på folk.. Börjar mer o mer fundera i andra banor... men då kommer tvivlet... Vågar jag... fixar jag det... Blir det så bra som det låter när vi ta de i tele. mycket som ska stämma.. många som påverkas. Jag som är så osäker i vanliga fall... som inte har så värst mycket självförtroende. är om möjligt ännu mer tvivlande De gånger jag känner att jag är på väg uppåt, bli lite varm i kläderna lr vad jag ska säga... Ja då kommer nån o drar bort mattan igen/ petar ner mej. Jag har inte ngn större anledning att lita på spec många människor. men dom som jag har tillit till, dom räknar jag t mina sanna vänner. Ibland undrar jag vad jag gjort för ont för att drabbas av de ena bakslaget efter det andra. Naiv...jo jag är ju det. fast det är inte så illa längre. Men ska det vara en anledning att sätta sej på mej. mycket gammalt som rör sej däruppe... men blir man djupt sårad så skakar iaf inte jag av mej de... utan det följer mej. Och dyker upp då andra incidenter poppar upp. Jag ska väl inte klaga eg... finns många som har det så mycket värre. Men man står sej själv närmast o mitt mående känner ju bara jag. Jag har tänkt tbx... länge sen jag kunde säga att jag mår jättebra.. länge sen jag var rätt nöjd m livet i allmänhet. Sen början på-13 har de bara gått utför. Men det började så smått då jag blev sjuk... och blev smutskastad pga jag inte ställde upp på att bli utnyttjad längre. Nåja, älta fram o tbx de e jag bra på. Men det vore ju bättre va bra på andra saker :-D Det finns en del iofs.. men de vet mina vänner o familj va de är. Nu måste jag försöka rycka upp mej... sprida lite sol genom att le. .

Välbehövlig ledighet, lider mot sitt slut.

Sista lediga dagen av 2, sen väntar en jobbhelg. Gillar inte alla dessa jourpass dock, de tar knäcken på mej. Behöver byta jobb för hälsan tar så mycket stryk. Är inte de ultimata att jobba 6,5 t 8 tim efter en nästintill sömnlös natt i joursängen. Vi får väl se vad som sker i framtiden, kan bara hoppas på att de går bra :-) Igår var vi ute o åt med jobbet, en av tjejerna har fått nytt jobb så hon gjorde sitt sista pass igår. Kommer att sakna henne, då hon varit en fin o go kollega. Samtidigt som vi tackade henne för denna tiden så hälsade vi en ny kollega välkommen. En kille :-) tro de lr ej..kanon. Han är varmt välkommen. Ett lönesamtal stod på morgonens att göra. Hur de gick vete katten, då den chefen som höll i samtalet inte känner mej. Inte har jag fått intrycket av att hon har fått ngn bra bild av mej. Det märktes direkt då vi satte oss ner kan jag tycka. Vår nya chef har ju ingen koll på oss överhuvudtaget än, så då blev de så här. Har inga större förhoppningar om en bra löneförhöjning om vi säger så. Livet lunkar på.. jag har tagit vissa beslut som visar sej om dom varit dom rätta. Tiden får utvisa :-) Är som vanligt väldigt trött, orkar inte med ngr utsvävningar. Jobba, äta, sova så ser mitt liv ut mer lr mindre...ngr korta stunders umgänge försöker jag få till varje vecka iaf. Bättre än inget. De blir bättre.... hoppas jag :-)

Har jag gjort bort mej...

nu igen. Återstår att se ! Det händer ibl att jag gör de...nämligen. Men jag har funderat fram å tbx... kommit fram till att jag måste chansa... det gäller min hälsa. Brakar de åt skogen så hoppas jag att jag får hjälp av facket. Tror att dom ställer upp, dom brukar finnas till om man behöver hjälp, råd osv. Nåväl. Måste ringa ett viktigt samtal på måndag morgon... få fram mitt ärende... på ett bra sätt.... inga missförstånd får de bli. Sen blir de möte... och så får vi se va