Snurrigt som vanligt...

Men nu på annat sätt,förlorade...min nyckelknippa igår :-( vilket elände det blev. Märkte då jag skulle hem fr jobbet att jag hade tappa min hemmanyckel mfl.Letade som en toka, ringde en jobbkompis för jag hade åkt i hennes bil..hon, den stackarn ut i mörkret.. m ficklampa.Letade under bilsätet o mellan säten osv. Inga nycklar :-(

Och jag gick runt p-platsen i mörkret o letade, även i gräset. Inga nycklar :-( Misstänkte jag tappat dom där vi varit på möte hela dagen..Suck,och där var det ju  stängt.Messade sonen o hoppades jag skulle få tag i honom.Ibl lr rätt ofta är jag glad de finns mob :-D Han var på jobbet men såg att jag försökt nå honom så han ringde upp. Frågade om han hade min extranyckel m sej på jobbet.Men det hade han ju inte, dom låg hemma..Nåväl t slut kom jag hem ,efter lite strul... fick hämta sonen på jobbet..han fick ledigt av sin chef en stund för att hjälpa sin mamma :-D
Jag körde ju tbx honom efter han varit hemma o hämtade nyckel.Tog inte så lång tid. Så skönt komma hem, var ju  lite smått orolig då jag har viktig medicin som jag tar både på kvällen, 2 olika tider...samt på morgonen. Jag har ju inte dosetten m mej i väskan. Kke får ta o tänka om där !!!
Idag har jag ringt o kollat om dom hittat knippan där vi var på möte.
Jooo då, men dom hade lagt den på brevlådan direkt eftersom jag hade sån där bricka på *S'
Mitt ex bet för de en gång i tiden, men inte sen flera åt tbx. Såååå jag vete katten om jag kan få tbx nycklarna nu.
Finns väl inga listor kvar på såna som ej bet, kan jag tro.Dumt av mej att inte plockat bort den.

Men lätt va efterklok.:-o

Annars så går det i 190 nu, rätt mycket om och kring. Blir lite irriterad ibl på folk som måste ifrågasätta mina göromål, men tycker att deras egna ska vara självklara. Folk alltså...biter ihop så gott jag kan, vill inte ge upphov t dålig stämning. Blir bara så less på såna som vänder kappen efter vinden. 

En ny arbetsdag väntar, en massa på schemat...och så ösregnar det. Men de är ju inget ovanligt eg !!!

Helgens planer blev ändrade, så jag får tänka om....Och fundera lite. Men de blir bra t slut iaf.

Det brukar ju lösa sej.

Tiden går fort...snart har jag mina soulmates på besök...längtar så :-) 

Och på Lördagnatt så är det dax för vintertid....Det får vi inte glömma. Och så hoppas vi på en mild vinter som går fort så vi får vår igen....en kanonfin då! ;-)

Allsköns blandning ur en kaotisk skalle.

Visste du att sex kan skruva tillbaka klockan? I en undersökning vid Scotland’s Royal Edinburgh Hospital bad forskaren David Weeks en panel att gissa åldern på 3500 deltagare, som de såg genom ett fönster. Det visade sig att männen och kvinnorna som antogs vara 7-12 år yngre än de var, hade sex i genomsnitt tre gånger i veckan. Dessutom hade de sex som varade tre gånger längre än de andra deltagarna. Sex kan reducera stress, och förbättra sömnkvaliteten, något som kan ta bort flera år från utseendet. Den enda andra faktoren som hade lika mycket inverkan på deltagarnas ungdomlighet var hur fysiskt aktiva de var i övrigt. 
Hade väl mina misstankar,men nu när jag loggade in på FB, så står det där svart på vitt. Så ...det är sant :-D
 
Har drömt en del de sista nätterna...Och jag kommer ihåg, iaf delvis vad jag drömt. Helt mysko drömmar..ena natten drömde jag om sadism, sexuella leker med smärta infogat :-o Fy hundan säger jag bara. 
 
Vill inte drömma om såna saker ju. Utan trevliga o mysiga ;-) Min dröm inatt var då inte ett dugg bättre.
 
Vaddå!!!!!! jag skulle få min KAD utbytt, den tjejen som skulle göra bytet var okunning på detta...Ut var de inga problem få den gamla, men själva införandet. Där påtala hon hela tiden vikten av att komma in rätt, inte göra fel.
Tillslut iaf så avbröt hon då det nästan var klart, sa att vi väntar lite....Tydligen ville inte jag ha skiten så jag sa efter en stund att nähä, nu måste jag gå på toa, så bort m eländet :-D Drog ur en slang m ett snöre i... såg precis ut som en sån där man stoppade i blomkrukor å ien vattenbehållare förr. För att växterna skulle få vatten då man var bortrest :-D Enda skillnaden var att dom brukade va gröna vad jag minns, denna i drömmen var transparant!
En mycket konstig o rörig dröm med en massa människor runt..som jag aldrig sett förr, vad jag vet iaf. 
Toastolen var  väldigt konstigt belägen...i en stor klädesbutik...mellan raderna av kläder...man fick dra för ett draperi för att få va lite privat. Men de sprang folk hur som helst iaf...dom tog ingen hänsyn alls.
Kan inte berätta allt, men ni ser ni...helsjukt. :-D Och för er mina kära läsare så kan jag tala om att jag aldrig haft en KAD insatt under hela mitt liv ...Så vad den skulle va symbol för vete 17 !! Haha.
 
I em så börjar jag min jobbhelg, vädret är ff grått,trist regnigt...vi har ju haft sol i 2 dar..mina lediga dar :-D
Nu blir de jobbigt köra i mörker igen, vått regnig körbana, en massa löv på vägen..jag ser baske mej inte mycket då jag får möte. Men vad gör man, måste ju t jobbet och ngn genväg finns ej. E 22:an e de som gäller. :-(
 
Hur som helst min ledighet avslutades  m ett restaurangbesök m ngr  kollegor o chefen...mycket trevlig och gott som katten ska ni veta :-)
 
 
 
 
Kvällen avrundade sällskapet med en föreläsning som heter " Snacka om kommunikation " Lasse Gustavsson o Thomas Pettersson en oslagbar kombination. Helt fantastisk kväll, dom är bara helt underbara. Och dom tål att ses å höras. 
 
Så mycket har jag inte skrattat på väldigt länge :-)
 
Behöver väl knappast tala om att att kroppen tog stryk av att sitta på dessa obekväma stolar...Det är ju svårt att ändra ställning när de sitter folk både tättintill..o bakom o framför..inget stort utrymme m a o.
 
Idag e de skapligt, lite piller så går det :-)  De går väl över, var iaf värt varenda krämpa...skulle göra om de igen :-)
 
Vi i publiken fick ett gott råd....
 
Vi skulle le mer...mot människor vi möter. Jag funderade lite på de där...Jag tror jag ler mot de flesta redan.
Får försöka lägga de på minnet iaf ;-)
Likaså de med att berömma varandra...de är jag dålig på. Väldigt viktigt ju, vi behöver lite feedback ibl, borde vara en naturlig grej eg. Hmmm..ja precis.
 
Ha en trevlig Fredag/ helg :-)
 

Söndag...

och jag ska iväg o jobba i eftermiddag, blev att bryta min ledig helg :-) Men det är självvalt...jag behöver vara ledig en helg längre fram ju, så då får det bli lite sönderhackade helger. Det är det värt :-) Ska bli så jättekul få träffa mina soulmates igen. Länge sen vi 3 var samlade under samma tak...så vi har mycket att prata om :-)
Både Tina o AC har funnit kärleken sen vi strålade samma hemma hos Tina i V-mo. Det har hänt mycket i deras liv, framför allt så är dom lycklig :-) och jag gläds m dom. Dom är verkligen värda  det, deras tur att det går som dom vill. Äntligen !
 
Jag själv har inte så stora förhoppningar finna kärleken längre,den som faller för mej..faller inte jag för osv. Livet för övrigt,jag tar dagen som den kommer...lr försöker iaf. En del dagar känns bra, andra är tunga...som bly! Och då kan vemodet, ledsamheten komma över mej.
 
Svek och lögner är det som tar hårdast på mej....
 
Behöver inte vara jag själv som blir drabbad, utan även människor i min närhet.
 
Ibl blir jag så upprörd av hur en del blir behandlade, hur står det till m rättvisan tex ?
Dessa som inte kan tala för sej själva, vem ser till att dom får sina behov sina rättigheter tillgodosedda ?
Vi som ser felen, vad kan vi göra ?
I dagens samhälle inte mycket, för vi måste ju se om vårt egna hus först å främst.
Tänk bara på hur en del ser på andra...människovärdet är inte spec högt,.....för en del.
Dom följer verkligen " Sköt dej själv o skit i andra "  " Trampa på dom som redan ligger, vad gör det,
dom ligger ju redan !
Usch jag blir så beklämd, vet inte vad jag kan göra för att förändra, bidra t en förbättring...:-(
 
Jag är inne i en tankarna snurrar för fullt period..allt är huller om buller, men ngn reda kan jag inte nå.
Mitt ena barnbarn har sovit över hos mej i helgen..Mormor o dotterdotter mys <3
Busat o haft det kul :-) I leken  ville hon vara min slav visade det sej ! Jag tyckte det var ett illa valt ord..men hon är inte ens fyllda 7 så...jag frågade vad hon menade med det ? Fick t svar att jag skulle säga t henne vad hon skulle göra o då var hon tvungen att göra det jag bad om.  Frågade då om hon ofta lekte slav...Hon var ofta sin kusins slav då dom leker berättade hon. Killen är 1 år äldre !!!
Jag berättade då vad en slav var, sa att dom inte hade ett lätt lr roligt liv på den tiden. Hon tyckte det var konstigt att man kunde köpa människor. Det håller jag med om, sa slutligen att hon kommer få läsa o lära sej mer om slavar i skolan, det var mycket vanligt m slavar på en del platser i världen förr. Den som var rik kunde köpa många slavar. Med det var hon nöjd :-)
Men jag forts fundera på det då jag var ensam senare...
Man kan ju ff köpa människor...använda dom som slavar mer lr mindre. Inte på samma sätt som då...men ändå!
Tänker man efter så...jaaa, har vi kommit så långt eg...lr är det så att vi kke är på väg tbx ?