Är det inte de ena så är det de andra !

Borde väl inte vara förvånad ! Av ngn anledning så kikade jag igenom mina arbetsgivarintyg, har ju kopior här hemma. Tro mej när jag säger... de e väl själva "#¤¤#"#¤¤¤%%% det står fel grundlön på det senaste intyget :-( Va f*n ska det inte inte gå automatiskt? Jag ringde på stört t bem o sa vad jag upptäckt, hon var förvånad för det ska inte bli fel. Hur som helst så skulle hon ändra o skicka ett nytt intyg, jag skickade meddelande t a-kassan att ändring var på väg då det blivit fel. Kan bara hålla tummen att det inte drar ut på tiden ännu mer.... det är ju över en mån sen jag tog kontakt för att få intyg. Att allt ska vara så besvärligt !
Och så hade jag tel kontakt m diab ssk idag, jag ligger verkligen inte bra i mina värden. sa t henne att jag undrar om det kan vara fel på mätaren! För ibl så undrar jag verkligen hur det är möjligt att jag ligger så högt. Blev så att jag fick åka t henne o få en ny mätare, m den tog hon ett prov o de var bra. Fast då var jag hungrig, dax att äta :-D Hur som helst ett nytt långtidssocker tog på lab, så nu får vi se. I april låg jag på 52 o det var väldigt bra jämförelsevis m den tidigare. Hoppas nu att mätaren visat fel så det inte e så tokigt !

Börjat...

på arbetslivs resurs, idag var det bara en genomgång med min vägledare... lite info osv. Nya tider inbokade även för grupparbete, så nu får vi se vad de blir av de hela. Känns iaf bra att få komma igång med ngt som förhoppningsvis ger jobb :-) Men det är mycket info att ta in, o jag känner mej jäkligt trög ibl :-D.... antar de beror på att jag varit sjukskriven så länge. Hoppas på de iaf :-D De arbetsgivarintyget som a-kassan saknade ska ha blivit skickat fr bem nu. Så hoppas jag att jag får en dagpenning som jag överlever på, men det lär inte bli många kr iaf inte om dom går efter vad jag haft när jag gått sjukskriven. :-O Vet ju inte alls hur dom tänker. Kan bara hålla tummen o hoppas (Y)
Vid flera tillfällen så har det låtit mysko här där jag bor, en del tycker det låtit som en liten explosion andra som skott ! Vad de är vet jag inte, har inte fått ngt svar. Men det har smällt både tidigt på morronen o på kvällen o även natt. Iom tiderna så kan det inte komma fr ngn verkstad lr dyl. Mysko e de :-/ Det är lite otäckt med branden som härjat, brandröken har nåt långt. Hoppas dom fått bukt m den nu, fast en rejäl regnskur skulle inte skada. Gärna på kvällen o natten, skulle bli lite lättare att andas... allergi medicinen hjälper inte helt mot all pollen. Det ligger ett gult täcke överallt ute, även inne. Måste ju ha lite öppet trots allt, men nyser gör jag o ögonen rinner m m. Livet på en pinne !

Fredag igen...

tror veckorna består av måndagar o fredagar :-D Jag sitter här vid datorn en stund, men de blir inte länge. Har så ont i nacken o axlarna, vet inte vad jag gjort... men ansträngt nacken har jag bevisligen gjort. Får använda mob, för då behöver jag inte titta neråt s a s. fast, surfa på fb t.ex m mob är inte så lätt. Det blir väldigt hoppigt hit o dit, har jag läst en sak så hoppar de t början igen :-/ De e som de e, blir väl lite bättre iaf va de lider. Jag e bjuden på mat idag, det ska grillas...så gott :-D Tänkte köpa m lite glass t efterrätt, det går nog ner. Natten har varit sisådär, varit vaken en ggn i timmen... sen vaknade jag tidigt med, :-O Värker som 17, antagligen de som stört under natten. Kikar ut genom fönstret nu, inte klokt va snabbt de gått. Allt är grönt nu, o de blommar för fullt.. Vacker tid :-) hoppas på lagom värme o en lång sommar :-) Måste ju bara tala om.... nu knoppas det ordentligt bland mina orkideér. Love it <3