Jobba jobba....

en ledig dag försvann i en hast. Mycket sjukt ff, och inga vikarier.....det här är ohållbart. :-/ Vi behöver vikarier, slippa gå kort. Vi kan inte tillgodose alla brukares önskemål.när vi är för lite personal, inte alltid det funkar iaf iofs...för det har ju blivit nerdragningar i personalstyrkor lite varstans. Vissa tillfällen är vi ju ensamma m alla under flera tim, och det är inte bra. Ja så är det för många enheter/gruppboenden i många kommuner. Ändring på detta borde det bli! Får sjukskriva mej själv nästa vecka pga remiss till läkare i annan kommun. Så då kke det blir ord personal som får ställa upp för mej. Annars e de inte mycket att orda om, händer inte så mycket den tid jag är ledig. Skulle ha umgåtts idag, men de bidde inställt då de blev jobb ist. Solen skiner så fin här idag med, o de är jag glad för :-) Livet känns lite lättare iaf. Nu ska jag ställa mej o laga mat, har inget att stoppa i matlådor nämligen. Så de kan bli ! :-D

Det drar ihop sej för jobb.

Min ledighet under denna påsken lider mot sitt slut. Jag har haft en helt underbar påsk, fint väder... god mat o dryck. Promenader... Café o restaurangbesök. Trevligt sällskap. Minns faktiskt inte när jag kände mej så tillfreds med livet... lugn o harmonisk. Vilken härlig känsla. Såna tillfällen vill jag ha mer av.... gav mersmak. Jag hade upplyst om att jag ej var tillgänglig... men det hade missats fr en del håll. Efterlystes mer lr mindre.... Så det kan bli :-) Men så himla skönt, ha mob ljudlöst i väskan... slippa vara tillgänglig varenda minut. Ibland måste, iaf jag... bara få vara. Utan tvång... utan kontakt med allt o alla hela tiden. Det händer att jag spenderar såna tillfällen vid havet. så även en stund under denna helg. Underbart...balsam för själen. Inte bli störd av mob... det är värt mycket. Nu för tiden så känns det som att vi måste vara nåbara... tillgängliga dygnets alla tim. Jag går sönder, om jag aldrig kan få... bara vara. Trevlig forts på helgen :-)

Jag känner en uppgivenhet...

...en ilska. Vemod... Sorg. Vad händer i vår värld ? Vad får vissa människor ut av att slåss, våldta....sprida rädsla. Finns det ngn rimlig förklaring ? Jag har svårt att tro det. Har man levt m våld, levt i rädsla...så borde man väl rimlighets vis vilja komma ifrån allt sånt. Leva i trygghet o harmoni ! Men jag har antagligen fel. Hur som helst oavsett orsak... så ska dessa som inte kan leva i ett samhälle utan att våldföra sej..skada...döda andra ha straff som heter duga. Jag skiter fullständigt i var dessa människor kommer ifrån. Straff som känns ska det vara. Lagar är till för att följas... Och så allt annat ovanpå detta hemska våld... köp inte fjädrar för dom kommer fr levande fåglar. Dom plågas för att vi människor ska få pynta vårt ris under påsken. :-( Jag ska aldrig mer köpa en fjäder... Djurplågeriet är vida utbrett. Antar att det alltid varit så här, men att info sprids lättare via nätet. Genmanipulerad mat och grönsaker !!!!! Det blir bara värre och värre... vet vi överhuvudtaget vad som är sant? Påståenden.... det och det bör du inte äta.... pga. Nån tid senare... ät mycket av ... Vad kan vi lita på.. av allt som sprids... nyheter m m...kan vi ta för sanning ? Reportern, media kke färgar inlägg med sina personliga åsikter..vad h*n tycker. Kan vi vara säkra på att alla nyheter vi får till oss är opartiska? Är det möjligt att vara opartisk ens ? Jag gillar inte vårt land som det ser ut nu. Gör om gör bättre..- tänk om det funkade så!