Det drar ihop sej...

några få dagar kvar av detta året. (Y) Känns bra, det har inte varit ngt bra år alls för min del. Jag kan bara hoppas att det blir bättre under 2016...sämre ska det väl för jisses namn inte kunna bli ? :-O Hoppas iaf... har försökt att påverka min situation, men det ser inte ur som att de går vägen. Hälsan, är helt i olag....verkar inte bli bättre där heller. men det är ju så att allt hör samman. Ger sej de ena så löser sej de andra... många ggr så är det så. Känns som jag e bakbunden... inte har så stor möjlighet t att påverka en del...när det är fler inblandade så krävs ju att vi siktar mot samma mål s a s. En enighet, ett samarbete. Men men. Ibl så är det som att köra huvudet i väggen. och en del kör ner de i sanden. Hoppas på ett under ! Jag skickade mejl för en tid sen till facket ang viss orättvisa osv då det kommer t schemaförslag. Idag fick jag svar, ett mycket trevligt samtal, då personen i andra änden av luren ifrågasatte varför det skiljer sej så mycket mellan raderna då tjänstgöringsgraden e den samma för alla. Det är ju det jag oxå har funderingar om, vi får se vad som sker.... blir de inte bättre så skulle jag återkomma. Alltid ngt :-) Det är inte lätt alla ggr.
Sen till lite trevligare saker. Som jag iofs inte begriper mej på heller. Ngr karlar som jag har haft kontakt med tidigare...t.om flera år tbx i tiden har tagit kontakt igen. En hade jag ett förhållande med... men pga arbete bl.a så rann det ut i sanden.! Situation har ju inte blivit bättre så varför vill han återknyta...vi har ff nästan 50 mil mellan oss. Ingen aning. Ger mej inte in i de igen. Den senaste tog kontakt för ngr dagar sen... en himla trevlig man som jag haft kontakt via mejl o tel under en längre tid. Men som jag bröt kontakten m då jag fick ett förhållande. Vi trivdes m varandra men det blev aldrig ngt djupare då han inte var fri, vi var vänner helt enkelt. Har aldrig träffats, men om saker o ting hade varit annorlunda så kke vi hade gjort det. Iaf så vill han återuppta kontakten då han numer är singel, för han minns mej med värme :-) Vi hade ett gott öga t varandra får jag nog erkänna. Vi får väl se, men jag sa till honom att vi bor för långt ifrån varandra för ngt mer än vänskap på distans. Han e inte flyttbar pga jobb o fam....samma här ju, man lr iaf jag ger mej inte in i ngt med en man som bor 35 mil bort. Som oxå har knasiga arbetstider, vi skulle inte kunna ses spec ofta.
Fattar inte... Varför ska det vara så svårt... hitta ngn som bor i närheten, helst i samma stad. Mitt självförtroende är ju väldigt dåligt... är osäker på att duga. Så jag ger mej ju inte ut o letar på gator o torg precis :-D Vågar ju knappt visa intresse på div sajter ens. Men det ger sej väl.

Dan före dan...

Så är vi nästan här.. Vid barnens bästa högtid. Eller alla har det inte så bra då iofs. Fylla o bråk, är alltför vanligt under denna glädjens helg.l Minns hur de var då jag var barn...Nubben var alltid med. Alltid ngn som vart full, gråtmild...men aldrig elak lr dum. När jag fick egna barn, så serverades det inget starkare än en öl t maten. Ingen fylla alls. Bara en samvaro, en trevlig gemenskap :-) Det är ngt som jag önskar alla. Ser att många försöker hjälpa till så folk ska slippa sitta ensamma denna afton. En beundrans värd gest. En del öppnar sina hem.... Fantastiskt <3 Med dessa rader så vill jag önska alla er läsare av min blogg. En riktigt God Jul !

Tiden kutar på allt fortare....

knappt man hinner hämta andan ! Skämt åsido, det är mycket nu igen. Önskar det kunde bli lite mer lagom...men si de har jag förstått sen lång tid tebax. Lagom e sällan hemma. Hur som helst, så går jag mest på viljestyrka nu... för den semestern jag hade sökt om... blev ju återtagen. Hade jag haft en vecka ledigt så vore de annat nu... nyladdad o redo att hugga i :-D Men nu är det som de är... måste försöka hålla mej på benen. Finns inga vikarier... sorgligt men sant. Så blir man sjuk nu då får kollegorna gå in o jobba för en annan med. Tufft när vi alla redan jobbar 100 %.. Hörde en kvinna berätta att dom fast anställda fick dela på en kollegas sjukskrivning just för att de inte finns vik. Undrar hur många % dom slutar på...115 minst. Inte konstigt att folk går in i väggen s a s... inte ett dugg konstigt att man inte orkar. Håller bara tummen att jag fixar de.... för jag vill inte sätta min jobbkompisar på pottkanten. Julveckan har jag bara en enda ledig dag så de måste gå. Jaaa det ska kännas att man lever... har jag hört.:-D Tro mej... de gör det ;-) Måste bara säga en sak till.... en del tycker så mycket. Att man får göra ngt åt saken... ist för att klaga...gnälla. Jag konstaterar fakta... vare sej mer lr mindre... och kunde vi göra ngt åt saken så skulle säkert alla göra det. Men det är inte vi som satt i oss i denna situation.. utan det är vi som försöker göra vårt bästa av de hela. That´s it Så en del kke borde tänka efter lite innan de kommer med en massa nervärderade åsikter. *** *** **** Folk pratar så mycket överhuvudtaget om saker o ting dom inte vet ngt om. Hänger ut en massa människor... kommer m påståenden... lägger ihop o drar i från. Önskar att alla kunde tänka sej lite för ...och inte bara se till att skapa kaos Tänka på de som är oskyldiga som blir indragna... tänka på anhöriga. Tänk lite ! Nästa ggn kke det är du själv som blir uthängd... sen hurvida det som sägs är sant lr inte... det spelar just ingen roll. Alla troll skulle anmälas... och dom skull isf hängas ut... OM det nu ska hängas ut ngn. Sorgligt är de hela.