Mot 2015

Håller både tummar och tår för ett bra år på alla sätt för mej o för dej...mina nära o kära. Tycker det är dags för lite flyt :-)

Nytt försök...

men nu i förkortad version. Skrev ju ett långt inlägg i går...men så lyckades jag klicka fel, så allt försvann. Typiskt när jag för en gång skull fått m de mesta jag ville ha sagt ! :-/ Jag blir bara så less på all smutskastning, vem är felfri ? Vem har inte sagt...lr gjort ngt som inte kke var så klokt ? Alla är vi väl överens om att det är mänskligt att fela...lr ? Det ska isf vara om " DU " anser att du är perfekt, aldrig gör fel. Men vi andra som begår blunder titt som tätt..slänger ur oss saker som kke borde ha stannat t en tanke. Vi vet hur det är. Men för en del tycks det vara så lätt att spy ur sej vad som helst..o mer lr mindre tvinga på andra sina åsikter. Var och en har sin egna sanningen, men snälla ngn. Tänk efter lite... alla andra kke inte delar dina åsikter. Men dom har inte en chans att undgå all smutskastning... Och du är säkert av den meningen att om du forts mata ditt tyckande o tänkande så blir andra hjärntvättade o acceptera det du tycker som det rätta. DIN sanning tas för den enda sanningen. Blir lite luddigt det här. Men jag hoppas iaf ni fattar. Om jag säger som så... Jag tycker att allt e mest sk*t nu Hela vårt samhälle tycks falla isär... mest elände överallt, inget är värt ngt...vare sig människor lr djur. Verkligen sköt dej själv o skit i andra. Vad är empati ? Egotänket tycks vara det som gäller.
Önskar att vi kunde bry oss mer, Tänk.... vilken regering vi skulle kunna få. OM..... de som blev valda visste hur det var att vara arbetslös... sjukskriven en lång tid, blivit utstämplad o utförsäkrad..Ensamstående m ngr barn. Kke hade anhöriga som blivit sjukpensionärer. Ngn nära som bodde på ett gruppboende. M M.. en livserfarenhet som inte varit en dans på rosor, utan personer som fått kämpa här i livet. Vad trevligt det vore om vi människor kunde låta bli att smutskasta alla som inte delar våra åsikter.
En vän skrev på sin FB sida. Jag citerar " jag har funderat på att rösta på det parti som inte smutskastar sina motståndare ( lr övriga partier egentligen för jag undrar om alla alltid vet vilka som är motståndarna ) fast isåfall inser jag att jag inte kommer att få rösta så den strategin har jag övergett - återgår till djupet av min garderob å pillar navelludd för den sysslan blev jag störd i tidigare idag p.s om jag nu trampat ngn av mina politiskt aktiva fb-vänner på tårna så säger jag bara : stålhätta är grejen " Klok vän jag har...Instämmer helt.

Jag har funderat lite

...Ja det är faktiskt sant ! :-P Tänkt på sökandet efter kärleken på dessa dejtingsajter. Flera ggr under årens lopp...då jag har varit singel. Så har jag registrerat mig på div olika sajter. Gjort en överstämmande profil, suttit klickat mej runt i profiler som verkat trevliga. Hejjat o tackat för att jag fick kika in typ. Men det gjorde jag mest av för visa lite hyfs. inte bara glott runt o sen klickat mej vidare. En del gjorde extra intryck...de hade en profil som tilltalade mej, överensstämmande t viss del. Ibl dristade jag mej till att skriva ngn rad...(fegis nr 1). Oftast så fick jag ingen respons alls...andra ggr så kom ett ha en bra dag lr ngt liknande. Uppmuntar ju inte till ngn vidare kontakt. Så dök det upp män o kollade in mej...dessa kunde skicka trevliga meddelanden. Jag märkte ju då att här fanns det en som sökte min uppmärksamhet, en som vill ha kontakt. Ville lära känna ...mej... Wooohoooo Men så visade det sej att den som sökte min odelade uppmärksamhet inte alls stämde överens med vad jag sökte. För dessa som visade sitt intresse var yngre män oftast. Och det visade sej rätt snart vad dom ville. Andra män i mer " lämplig" ålder s a s... kunde oxå höra av sej, men där blev jag lurad av män som inte var intresserad av mej som person. Utan i slutänden visar det sej att han bara klickat sej igenom en massa profiler för att hitta ngn som verkade lättlurad. En kvinna som tar vad som erbjuds...ibl bara O N S...andra ggr så önskas en KK. Och det var/är ofta upptagna män som gör så (kvinnor med för den delen) Dessa män är de eviga sökarna dessa som inte kan hålla sej t en. Utan forts leta för gräset måste ju vara grönare på andra sidan ! Eller hur? Så jag har suttit o tänkt... vad är det med mej som gör att just dessa tar kontakt. Utstrålar jag ngt jag inte är medveten om ? Vad kan jag göra för att rätt man ska visa sitt intresse....vete katten. Vet med mej att jag inte är ngn skönhet, men jag inbillar mej att jag ser trevligare ut irl Jag är iaf en trevlig person, vänlig o lite ... hrmm knasig :-D Hur skall jag kunna bevisa att jag duger via det skrivna ordet. När jag är så osäker... försöker själv att intala mej till att jag duger. Även när det kommer t IRL? (Vet ju att jag kan verka tuffare än jag är så här bakom en skärm.) Jag har avslutat alla dejtingsajter utom en. Är medl på livstid där Men det är heldött där, ingen att chatta med. Varför är jag kvar då ? Jo för någonstans, längst där inne så finns det ett hopp en längtan. Att det dyker upp ngn som hoppas och längtar precis efter en sån som mej. Trots överviktig, en kropp som strejkar... trots stor misströstan ibl så är det ngt inne i mig som inte ger upp. Någon gång, borde det dyka upp ngn för mig. Men var ? Får lov att hålla dörren på glänt....ögonen öppna ;-) Även på den dööööa sajten. Ha en trevlig