Då gör jag ett försök.

Får se om jag fått i hop tankarna o grubblerierna..så det kommer ner nåt så när vettigt här. Om de blir för rörigt så får ni sluta läsa ;-) Det är väl så tyvärr att jag har svårt att släppa taget om vissa grejer. Men när folk blir orättvist behandlade... överkörda... mer lr mindre utan rättigheter. Hunsade med.. hit o dit. Detta för ngr andra i högre position beslutat att så ska de vara. Ja då kan jag bara inte släppa, vilket människovärde har den som är drabbad. Hur känner sej den personen ? Usch, ja kan bara tänka mej... helt förtvivlad, värdelös mm mm. Det är ju omöjligt för mej att sätta mej in i dessa människors situation, bara den som varit där.. vet ! Hur är det möjligt att en del människor kan manipulera andra så pass att dom får andra dansa lydigt efter deras pipa. Man tror att en del borde ha så pass bra människokännedom så dom inte är så lättlurade... så dom blir inte indragna i saker som det osar illa om. Men men jag har bevisligen fel... lr så har man gjort ett val.. kke för att rädda sej själv..hm? Ja vad vet jag... det är bara mina tankar som slår rejäla vurpor. En sak som jag kommer fram till varje ggn... rättvisa... va är det ? Empati... vad är det ? Väldigt ovanligt tycks de.. förmågan att se t en annan människa.. hur den mår.. hur den blir behandlad m m. Det är dåligt förekommande.. i vissa kretsar iaf. Vi som är enkla o har en förmåga att känna, bry oss... vad kan vi göra ? Inte mycket tror jag.. låter hemskt ! Men så som de är nu så vågar nog ingen opponera sej.. i rädsla för att själv få på pälsen. Hur de än är så måste vi ju alla se om vårt egna hus. Även om vi bryr oss om dessa som är utsatta pga olika orsaker.. så kan vi inte stötta med mer än att finnas där, för vi törs inte. Vad hjälper det att ge råd.. ingen aning ju om dessa gör ngn nytta. Det är inte bra m så mycket makt ! Vem har gett tillåtelse t att göra en annan människa liv t ett rent helvete mer lr mindre.? Usch o fy o tvi så mycken falskhet det finns.
När det kommer t bilden här ovan. Önskar detta vore helt sant....men t viss del iaf.!
Och så mina vänner.. ngr av er har ett rent helvete med smärtande kroppar nu. Lider med er... är så förundrad över att ni kan le o skratta... skoja. Men så klart, vad blir bättre av att ni deppar. Ni har så mycket jävlar anamma i er. Även om ni ibl känner att ni vill ge upp... så får ni en spark i röven... och kommer igen. Vet att ni ibl måste vänta ut ... dessa skov som kommer. Jag beundrar er.. er styrka. Ibl när jag gnäller över min kropp min hälsa.. så kan jag tänka, gnällfia. var glad att det inte är värre :-) Men gnälla måste vi alla få... lr gnälla .. är väl inte riktigt rätt ord, inte när de kommer t många av oss. Vi konstaterar helt enkelt hur de är ! Inget vi påtalar titt som tätt.. vet att flera av er lider i tysthet.. biter ihop. Det ska man ju heller inte behöva ... men men.
Det var väl i huvudsak det jag tänkt på en tid. Så det får vara nog här. Bara önskar att alla kunde bli mer mänskliga, känna empati, bry sej. Kliva ner fr sina höga hästar o inse ... att det är på tok hur dom tänker.o gör. Hela världen är ju i gungning... vad kommer för gott ur allt ? Bara mer elände.. mina tankar !

Klumpefia nr 1

Ja så då har jag lyckats igen, gjort mej illa pga en snedklivning då jag försökte vara duktig. Gav mej ut på en halvö för en stunds batteri laddning o för lite balsam för själen, samt motion. Terrängen var inte alls lämpad för mej med alla mina krämpor. Men men ljuvligt var det...till att börja med :-) Gick ju fel oxå så de blev längre än jag tänkt. Hemma fr jobbet idag o imorgon.... sen får de va bra. Får lära mej att tänka på var jag går, borde ju tänkt.... Gaaaah! Fick lite underbara naturbilder iaf, så de känns bra :-)
Det har ju varit lite spec m månen här tidigt i morse... jag sov som bäst då de var dax. :-) En bild innan jag kröp i sängen blev de..
De övriga bilderna har jag lånat :-)
Måste ha varit mäktigt att se fenomenet. Hade tänkt skriva om ngt annat... men jag behöver samla tankarna lite till för att få till de nåt så när ;-) Ha en go kväll.

Känner mej.....

Blääääh. Inget stämmer lr mycket iaf.... fattar inte varför det ska behöva vara så här. Jag kan ju för all del ha missuppfattat... men inte allt... lr ? Nog för att jag e virrig o trög många ggr... Men! Vänner som inte mår bra... pga div orsaker. Ngr pga dom blir felplacerade av chefer... när det blir så tokigt så dom blir sjuka, då har det väl gått för långt. Finns inga andra jobb, bara gilla läget lr säg upp dej. Hur hemskt måste de inte vara att få höra det... och samtidigt veta att det visst finns jobb. Men att de i högre maktposition har bestämt att vissa anställda inte ska jobba m fd kollegor. Hur är det möjligt ? Kan dom besluta såna saker ? Undrar om facket har fått ta del av det här .... för det här låter inte klokt,enl min mening. Andra vänner är utsatta för elak ryktes spridning har jag förstått... så hemskt, att inte kunde hävda sej. Att en del människor litar blint på vad en person säger, bryr sej inte ens att försöka ta reda på om de är sant. Eller sätta ner foten o låta få veta att, man inte tänker lyssna. Det vågar dom väl inte för då kke dom blir omtalade på ett mindre trevligt sätt, fast det blir dom säkert redan. Bara det att dom tror dom står utanför..lr ? Usch ja fy fanken så det kan bli. Jag lider verkligen m er... vet precis hur det är. Jag har inte heller kunnat göra mej hörd, utan det som sades om mej kom fr en välsmord käft.. så vad hade jag att sätta mot ? Inte ett dugg, min förhoppning är att de vänner som kände mej då, o ff känner mej. Dom vet hur mycket sanning som ligger/ låg bakom, hade bara varit trevligt om ngn av dom hade stått upp för mej. Alltså så det kom fram t den illvilliga. Men dom var nog rädda för att bli utsatta. Usch ja nog om det. Önskar bara det finge ett slut. Jag kollade mitt schema i helgen....det som ligger i ett prg på nätet. Schemat har blivit ändrat ! Fattar inget, hur kan ngn ändra mitt schema utan tillåtelse ? Mycket mysko... ska kolla då jag kommer t jobbet. För att det så, då är det inte ok. Allt är uppochner tycker jag! Vad är det som sker ? Fick nyss ett samtal med.. ang hälsan, den är helt uppåt väggarna med. Proverna visar inget bra! Så Dr ville veta hur jag eg mår, kan jag vänta t jag ska på läkarbesök lr måste jag in tidigare ? Jag sa att jag klarar mej, är inte superdålig... ska ju jobba :-) Jaaa vad säger man... kan jag inte få må bra, vara go o glad... är på tiden tycker jag. Vill att det ska lösa sej för mina vänner oxå.. så dom kan må bättre. En enda ond cirkel. Nej, nu har jag gnällt o fått ur mej det mesta... och du valde ju att läsa eftersom du läst ända hit :-) Så nu tar jag tag i denna dag o gör det bästa av den. Har lixom inget annat val. Och du...tack för du orkade ta del :-)