Semester....

Så underbart...värt all väntan :-) Längtan har varit stor... nu är jag ledig o kan njuta o ha de bra, hälsa på vänner.
Sightseeing...de gillar jag :-)
 
Mycket som ska hinnas med, iaf som jag har planerat. Sen är de inte säkert de funkar hela vägen, för mina vänner kke inte har tid för mej då jag är i närheten av dom. 
 
Jag kan ju inte åka fram o tbx, utan jag får ju planera resorna så jag kan träffa flera. Ibl behövs de ju en säng för natten...så då är det kanon om ngn vän ställer upp :-)
Det gör dom flesta av mina vänner, och dom vet att här får dom plats...finns de hjärterum så finns de stjärterum :-)
 
Folk tycker jag är lite konstig som planerar min sem så långt de går...själv tycker jag de är klokt (Y) få ut de mesta, bästa av tiden.
 
Sen finns de alltid utrymme för oplanerat oxå ;-) Kul m överraskningar ju.....
 
Vädret förändrades precis lagom t sem, blev lite svalare... regnat en heldel o blixt o dunder inte att förglömma !
Jag hade hoppats slippa ta på  jacka men jag får nog banne mej packa ner en iaf....men strumporna får vara kvar hemma i lådan. Nån måtta får de vara :-D
 
Uppåt i landet är de säkert kyligare än här och de blir ju t att vara ute mycket, då kan de vara bra m ngt annat än kortärmat.
 
Ska fixa lite gott att äta t husvakterna innan jag åker denna gång. Dom hade nämligen lämnat mat t mej t nu då jag kom hem för att tvätta osv :-) Underbart gott <3
 
Jag har tänkt gå m på en singelsajt efter sem, bara för att kolla hur de är.
När de kommer t att beskriva sej själv så utförligt som möjligt, för att folk ska veta bara genom att läsa min profil... om jag är en person dom vill lära känna...Oj oj.
Inte de lättaste, så jag bad mina vänner om hjälp.. bad dom skriva hur jag är som person.
Det blir inte lätt att få  ihop en presentation av  deras personliga åikter. Jag blev ju faktiskt förvånad, av hur dom höjde mej t skyarna s a s.
Skulle jag dela med mej av de så tar nog ingen kontakt för då tror dom jag e ngn ego trippad donna  m m *S*
Men jag som fick läsa vad mina vänner känner för mej kände bara en stor ömhet, glädje över att jag har så underbara vänner. 
Vänner som betyder så mycket, som jag tycker så mycket om <3 Helt klart så känner ju en del mej mer än andra, så då blev de en djupare beskrivning fr deras sida. Där fick ngr verkligen fram min personlighet, huvudet på spiken :-) Det blir de jag får ta upp i min pres så får vi se  om ngn  tilltalas av mitt jag :-)
 
Börjar bli dax att fixa lite käk, tiden går fort då man har roligt ;-)